İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

10 KASIM TÖRENİMİZDEN KARELER

CUMHURİYETİMİZİN YÜZÜNCÜ YILI KUTLU OLSUN

ÜYE OLMAK İÇİN BU MASADAKİ FORMLARDAN BİRİNİ DOLDURUP
KÜTÜPHANE NÖBETÇİ ÖĞRENCİ MASASINA BIRAKMANIZ YETERLİ.

ÜYELİĞİ ONAYLANANLARIN ÜYELİK KARTLARI
HER CUMA GÜNÜ NÖBETÇİ MASASINDAN DAĞITILMAKTADIR.

KÜTÜPHANE ÜYELİĞİ ONAYLANAN ÖĞRENCİLERİN LİSTESİ - 22.09.2023

Haz

BAŞAKŞEHİR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN DÜZENLEDİĞİ İMAM HATİP OKULLARINA YÖNELİK "HZ.ZEYD BİN SABİT KURAN-I KERİM YAZMA PROJESİ" KAPSAMINDA OKULUMUZUN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ESER SERGİLENMİŞTİR.BU ÖNEMLİ VE ÖZEL  PROJEDE YER ALAN , EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

May

Okulumuz ortaokul kızlar kategorisinde Başakşehir de bulunan bütün ortaokullar arasında genel klasmanda 2. oldu.Öğrenimizi ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

May

“Tartışarak Anlaşıyoruz” münazara etkinliği, “40 Kavram” ve “40 Şair 40 Şiir” etkinlikleri gibi öğrencilerin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayacak edebî faaliyetler düzenlenir. Okullarda “Şiir Okuma Klipleri” etkinliği hayata geçirilir. Hazırlanan klipler okul sosyal medyasında paylaşılır.

May

Okulumuz öğrenci ve velileri ile ailemle sabah namazına gidiyorum etkinliği yapıldı,etkinliğe katılan misafirlere namaz sonrası sıcak çorba ikram edildi