İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

1.DÖNEM NÖBETÇİ LİSTESİ   /   2.DÖNEM NÖBETÇİ LİSTESİ

>>> KÜTÜPHANE KONTROLÖR NÖBETÇİ ÖĞRENCİLERİ LİSTESİ
        1.DÖNEM GÖREVLİLERİ LİSTESİ   /  2.DÖNEM GÖREVLİLERİ LİSTESİ

RAFLARDA HANGİ TÜRLERDE KİTAPLAR VAR?

(KÜTÜPHANEMİZİN KİTAP KROKİSİ)

HANGİ KİTAP TÜRÜNDEN KAÇ TANE VAR?

(KÜTÜPHANEMİZDEKİ TOPLAM KİTAP SAYISI)

KİTABIM NEREDE?

(KİTAPLARI KAYDETME / TAKİP ETME SİSTEMİMİZ)

ÜYELİK KURALLARI NELERDİR?

(2023 / 2024 ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN ÜYELİK SİSTEMİNE GEÇİLECEKTİR)

Haz

Aile Çocuk Eğitim Programı" uygulanması planlandığı, program ile öğrencilere ve velilerine yönelik düzenlenecek eğitimler aracılığıyla sosyal uyumu teşvik ederek öğrenme ortamını güçlendirmek, öğrencilere ve velilere, çocukların karşılaşabileceği sorunları anlatmak ve bu sorunlara çözüm üretme noktasında alternatifler sunmak, çocukların bilişsel, duyuşsal ve psikomotor becerilerinin gelişimi konusunda öğrencilere ve velilere rehberlik yapıldı.

Erasmus+ Projesi

2021 yılında başvurmuş olduğumuz ve 2022 yılı Ocak ayında sonuçlanan Erasmus+ projemizden haberdar mısınız?

Romanya Ulusal Ajansı tarafından toplam 60,000€ hibeyle desteklenen projemizin ortakları Romanya ve Portekiz'den oluşmakta. Discover Wellnes (Sağlığı Keşfet) projesinin hedefi sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme üzerine genç beyinlere eğitim verirken bir yandan da başka kültürlere yakından bakma şansı tanımak.

İlk durağımız olan Romanya ziyaretinin 2022 yılının Ekim ayında, ikinci durağımız olan Polonya ziyaretinin de 2023 yılının Mart ayında, 2023 yılı Mayıs ayındaysa, bahsetmiş olduğumuz ortaklarımızın ülkemizi ziyaretlerinin gerçekleşmesi planlandı.

Projenin hareketlilik kısmında yer alabilmek için TC Vatandaşı olmak, en az iki doz aşı yaptırmış olmak ve en önemlisi de yeterli düzeyde İngilizce biliyor olmak gerekli. Bu kriterleri sağlayan öğrenciler arasından iki ülkeye götürmek üzere okulumuzdan toplamda 12 adet öğrenci seçilecek.

Projeye katılan öğrenciler, gidilen ülkelerde öğrencilerin evlerinde misafir edilecek. Aynı şekilde proje ortaklarımız buraya geldiklerinde de onları evlerinde misafir edecekler.

Daha fazla bilgi almak için okulumuz öğretmenlerinden proje sorumlusu Bahadır ATABEK ve Fatma Erva YILDIZ ile iletişime geçebilirsiniz.

Aile Akademileri kapsamında Sınava Hazırlanan Ailelere dönük seminer yapılır.

Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler

Namaz Gönüllüleri

İBB Yavuz Sultan Selim Kız Anadolu İHL ortaokul Dkab öğretmenlerinin kurduğu "namaz gönüllüleri" ekibinin çalışmaları kapsamında namaz aliskanligi kazanan öğrencilerimize motivasyonlarını artırmak adına  Eyüp sosyal tesislerinde kahvaltı,ardından Eyüp Sultan camii ziyareti, Pierre Lotti tepesine teleferikle çıkış,son olarak da miniaturk gezisiyle tamamlamış olduğumuz gezimiz öğrencilerimizden yoğun ilgi görmüş ve neşeyle sonlanmiştir. Gezi organizasyonunu düzenleyen din kültürü ögretmenlerimizden Nesrin Kılıç ve Kutsal Demir ' e, öğrencilerimize gezi sırasında rehberlik yapan Mürsel Arsu, Şule Ayyıldızoğlu, Hatice Sarıtaş hocalarımıza teşekkür ederiz...

Ock

Mesleki tatbikatlar için cami veya mescitler kürsü, mihrap ve minber ile donatılır. Hat, levha, kitaplık ve ses düzeni ile zenginleştirilir.

Ock

Okulumuzun kütüphanesini oluşturmak için başlattığımız kampanyamıza siz de bir kitap bağışlayarak destek olabilirsiniz."Bi Kitap da Senden"olsun..

Ock

Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla meslek dersleri esas alınarak  okulumuzun bizzat kendisinin planlayıp uyguladığı Temel İslam Bilimleri / İHL Meslek Dersleri Kazanım Değerlendirme Uygulamasından görüntüler.